neděle 20. července 2014

Alistuin I

Minulla oli usein tapana mennä töiden jälkeen koodi.net chattiin ja katsella jospa löytäisin sopivan miehen makuuni. Olin jo pidemmän aikaa etsinyt sopivaa masteria, joka ottaisi nuoren 21-vuotiaan miehenalun käsittelyynsä. Etsin masteria, joka tietäisi mitä hän tekee ja toteuttaisi unelmani alistumisesta.

Lopulta törmäsin chatissa 44-vuotiaaseen kokeneeseen masterkundiin, Joniin. Hän kertoi olevansa kokenut alistaja, joka haluaa sitoa, piiskata, dildota ja panna minua. Tajusin heti, että Joni on se mitä haen - hän antaa minulle kunnon käsittelyn, joka kerta kun tapaamme.

No aluksi toki pelkäsin oikeasti tavata Jonia, koska ylipäätään internetistä seuranhaku on aina erilaista kuin tosielämä, siksi siis Jonin tarvitsi taivutella minut useissa messenger-keskusteluissa edes alkuun soittamaan hänelle ja myöhemmin tapaamaan hänet.

No lopulta kun olimme pari viikkoa mesettäneet päivittäin ja viimeisinä päivinä jopa soitelleet Joni sanoi, tänään otan sinut käsittelyyn. Pelästyin hiukan mutta olin saanut Jonista luotettavan kuvan. Hän ehdotti että tapaisimme Tampereen jäähallin Hakametsän parkkipaikalla, jonne hän tulisi valkoisella pakulla.

Itse epäröin hiukan lähtöä mutta lopulta sain sen itsestäni irti. Lopulta saavuin parkkipaikalle pyörälläni sydän sykkien ja kädet täristen. Pettymyksekseni huomasin, että valkoista pakua ei näy missään. Toisaalta ajattelin, huhuh säilyn vapaana nuorena kollina vielä. Mutta sisimmissäni olin todella pettynyt.

Vasta 10min kuluttua valkoinen paku kaarsi vierelleni, jossa Joni näytti olevan ratissa. En ollut uskoa, että Joni olisi noin komea näky. 44-vuotias, tumma 184/82 mitoiltaan, lihaksikas vanhempi mies oli edessäni. Tervehdimme ja Joni kehui kuinka hieno juttu oli että orja oli saapunut paikalle.

Seuraavaksi hän vielä kysyi oletko varma, että haluat tätä? Sanoin ihme ja kumma vastauksen kuin tykin suusta - "kyllä!". Joni hymyili ja sanoi "hyvä - avaa pakun ovi ja mene sisään." Tein työtä käskettyä ja en ollut uskoa näkyä kun astuin pakun takaosaan. Se oli eräänlainen minivankila, jossa oli kahleita roikkumassa katossa, perällä iso arkku jonka sisältöön pääsisin kuulemma vielä tutustumaan.

Joni naurahti ja sanoi "Mitä orja ihmettelee - vaatteet vittuun päältäs!" Samalla Joni läpsäytti persposkelleni iskun kämmenellä. No lopulta olin ilman vaatteita masterini edessä. Joni ihaili näkyä ja alkoi kosketella kroppaani, hänen kätensä liikkuivat hartioiltani alas nännieni poikki, joita hän leikkimielisesti nipisti ikäänkuin ennakkona tulevasta.

Pikku hiljaa kädet tulivat kyrvälleni joka seisoo täydessä 16cm mitassaan, Joni sanoikin: "Orjahan tykkää tästä - maltappa hetki kunhan pääsemme alkuun." Samalla kuin salama kirkkaalta taivaalta Joni pisti kyrpäni ja kiveksieni ympärille tiukan nahkaremmin. Kyrpäni jäikin täyteen seisokkiin tämän voimasta ja huomasin että alan pikku hiljaa olemaan masterin alaisuudessa aina kyrpääni myöden.

Lopulta hetken tutkittuaan Joni otti arkun pakun takaosasta auki ja huomasin sen sisällön. Ajattelin "voi vittu mihin olin ryhtynyt" - Jonikin huomasi reaktioni ja totesi "Älä huoli orja. Kyllä sinä vielä kaikkeen tuon arkun sisältöön pääset tutustumaan." Samalla Joni ottikin kahleet käsilleni ja jaloilleni arkusta, jotka hän pikaisesti laittoikin paikoilleen ja siten pakotti minut pakussa x-asentoon pystyssä seiniin ja kattoon kiinni. Joni tiesikin tämän kiimaiseksi näyksi ja tulikin suuni eteen jonka hän samalla käski avata. Joni sylki suuhuni pariin otteeseen vain näyttääkseen vielä lisää kaapin paikan minulle.

Ennen kuin ehdin huomatakaan, Joni oli jo perseeni kimpussa. Hän oli pistämässä sinne dildoa, joka upposikin minuun helposti. Tajusin melko nopeasti, että dildohan oli pumpattava ja se alkoikin yhtäkkiä täyttyä. Samalla kun Joni pumppasi dildoa isommaksi ja isommaksi hän kuiskasi korvaani nauraen: "Hyvä että sanoit haluavasi nyrkin sisääsi, tiedän aloittaa persreenauksen kunnolla jo alusta lähtien." Nyt aloin jo pikku hiljaa vastustella kahleissa ja yritin sanoakin Jonille "Hei, ei me tällästä sovittu AIH!"

Dildo kasvaisi niin suureksi jo sisälläni että minua sattuisi - samalla Joni hakikin arkusta jo pallogagin, jolla saisi minut hiljaiseksi. "Hyvä orja - nyt voit huutaa niin paljon kuin haluat", Joni naurahti. Samalla Joni hieroikin jo nännejäni, koska hän tiesi keskusteluistamme pitäväni nännieni käsittelystä. Hän pisti nopeasti jo nänneihini nipistimet, jotka sattuivat vietävästi - mutta en voinut kuin mumista Jonin armoilla.

Joni sanoi minulle pitävänsä näkemästään ja nappasikin valokuvan minusta hänen armoillaan.. kunnes hän paiskasi ovet kiinni ja paku lähti liikkeelle...

Tarina jatkuu seuraavassa osassa, antakaa palautetta ja jos tätä lukee masterkundiehdokkaat laittakaa mailia tulemaan.

Žádné komentáře:

Okomentovat